servicios2 CAT

Serveis

Servei personalitzat desenvolupat per entrenadors personals (amb estudis mínims en osteopatia, fisioteràpia i/o ciència de l'educació física i esport) especialista en cultura del moviment.

"Personal Training"

Servei personalitzat, desenvolupat per entrenadors personals (amb estudis mínims en Osteopatia, Fisioteràpia i / o Ciència de l'Educació Física i Esport) especialista en Cultura del Moviment, dissenyarà, ensenyarà, supervisarà un programa que s'adapti a les seves característiques i necessitats personals, tenint en compte nivell de condició física, disponibilitat, objectius i preferències com:
 • Estètica i imatge

  Estètica i imatge

  Millorar l'estructura externa de la persona, la imatge corporal, sense oblidar-ne la funció.

 • Entrenament Funcional

  Entrenament Funcional

  Realment fou creat pels russos el 1920 amb el pensament i la filosofia original, però fou reprès de manera global per un fisioterapeuta i un preparador físic a E.E.U.U. als anys 80. La seva idea fou barrejar dos aspectes: Disminuir i prevenir les lesions, fins i tot entrenant a un nivell molt alt. "Aquest èxit rau en la tècnica".

 • Clínica del corredor

  Clínica del corredor

  Formació contínua, articles-consells, informació científica, anàlisi biomecanica i molt més... tot per poder satisfer tant aficionat com professional.

 • Entrenament esportiu

  Entrenament esportiu

  Individual, one to one, servei de Personal Training (com Runing Golf, Esquí, Futbol, Triatló etc,) de base o iniciació a l'alt rendiment.

 • GRAVITY® Pilates

  GRAVITY® Pilates

  Ofereix els repertoris tradicionals de Pilates mat i reformer barrejats amb els nous exercicis desenvolupats especialment per a GTS ®. La possibilitat de treballar sobre un pla inclinat permet als participants realitzar exercicis avançats des de l'inici de la seva formació, la qual cosa els ajuda a sentir-se motivats. Treball de cos i ment. Els reconeguts principis de respiració, alineació i control desenvolupats per Pilates són essencials en la programació de GRAVITY® Pilates. Els objetius principals són els mateixos que els del mètode Pilates tradicional: millorar la propiocepció o consciència del propi cos, millorar l'alineació de la columna vertebral, augmentar la força, la flexibilitat i el control neuromuscular.

 • Reeducació postural

  Reeducació postural

  Per dolors i problemes d'esquena, que moltes vegades aquestes tensions al raquis alteren l'equilibri de les extremitats o crani.

 • Training Wall ®

  Training Wall ®

  és un concepte que coordina les extremitats superiors i inferiors, que implica un treball de gran abast dels músculs estabilitzadors del tronc per mantenir l'alineació correcta del cos en tot moment. Aquest treball es produeix en un estat de descompressió de les articulacions de la columna vertebral i sense compressió, a causa de la tracció permanent de l'extremitat superior. 

  El sistema d'entrenament Training Wall® ofereix un treball funcional al 100% ja que des de la planta dels peus, fins el palmell de la mà, passant per avantbraços, estabilitzadors de la columna, abdominals, musculatura del maluc, glutis, (cadena musculars anterior, posterior, creuades, superficial i profunda), etc ... han d'estar activats en perfecta harmonia perquè l'exercici es realitzi de forma satisfactòria.
  A més de la feina que podem fer directament sobre els panells, Training Wall® tenen ancoratges sobre els quals acoblar diferents elements o Tool (elements acoplables) addicional, per a un entrenament funcional i reeducació a l'esforç òptima.

      

 • Gimnàstica abdominal hipopressiva

  Gimnàstica abdominal hipopressiva

  Fou creada inìcialment, a principis dels anys 80 pel doctor Marcel Caufriez, actualment desenvolupada per professionals sanitaris, és una tècnica sistèmica amb efecte hipopressiu que estimula l'activitat reflexa de la faixa abdominal i del sol pèlvic. Amb això s'aconsegueix principalment: disminuir la pressió sobre el sol pèlvic, augmentar el to del sol pèlvic, augmentar el to de la faixa abdominal, augmentar el trofisme dels músculs del sol pèlvic. Pot arribar a realitzar una contracció reflexa de l'úter. Per tant ens en podem beneficiar molt en el post-part i en el part.

 • Fisioteràpia respiratòria

  Fisioteràpia respiratòria

  Els objectius de la Fisioteràpia Respiratòria Pediàtrica són:
  • A curt termini: disminuir l'obstrucció bronquial (en fase AGUDA: Bronquiolisis, Bronquitis, Pneumònia & CRÒNIQUES: Asma, Fibrosis quístiques, Bronquiectàsies, Infeccions respiratòries recidivants), eliminar cúmuls de secrecions, millorar la ventilació pulmonar, prevenir atelèctasis i la hiperinsuflació, evitar cicatrius i lesió pulmonar.
  • A llarg termini són: afavorir el desenvolupament, prevenir complicacions pulmonars, millorar el patró i control de la respiració, millorar la qualitat de vida.
 • Rehabilitació funcional o reeducació a l'esforç

  Rehabilitació funcional o reeducació a l'esforç

  Complementari al tractament alopàtic, oesteopàtic, a la teràpia manual, enfocat a la clínica específica del pacient.


Utilizamos las nuevas tendencias, diferentes métodos o técnicas globales: Reducación postural global RPG; el YOGA; Mézières, Cadenas Musculares; Feldenkrais; Alexander, eutonía de Gerda Alexander, Rolfing, Pilates, entre otros, como los conocimientos más avanzados en Alto Rendimiento Deportivo, para obtener el mejor resultado.

Entrenador Personal te ayudará a disfrutar de los beneficios del Movimiento - actividad física; siempre previo a una “historia clínica”, diagnóstico, valoraciones de salud, como de las cualidades y capacidades físicas. Porque es muy importante detectar posibles riesgos y contraindicaciones al ejercicio físico antes de iniciar un programa de entrenamiento y de esta manera, minimizar las posibles lesiones. Reconociendo aquellos aspectos sobre los que hay que priorizar y para ayudar a establecer unos objetivos realistas a corto, medio y largo plazo.

Contacte

De dilluns a divendres de 8h. a 20h.
Rambla Josep Mª Martí Nº 3 1ª 2º, Puigcerdà
Tel: 972 141 599 - contact@lifemovements.com


   

- Avís legal -